Kahve falında ölü birine yemek hazırlamak

Kahve falında ölü birine yemek hazırlamak sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, paslı bir çiviye basabileceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, sorunlarının tamamen biteceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına yorulur.

Kahve falında ölü birine yemek hazırlamak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumalısınız.

Kahve falında ölülere yemek hazırlamak her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü yemeği hazırlamak kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü birine yemek hazırlamak uzun sohbetler edeceğine, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye yemek hazırlamak kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye sofra hazırlamak hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü hazırlamak günden günde daha fazla stres yapacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına yorulur.

Kahve falında cenaze yemeği hazırlamak isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına alamet eder.

Kahve falında patrona yemek hazırlamak zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top