Kahve falında ölüp uçtuğunu görmek

Kahve falında ölüp uçtuğunu görmek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, hükmünün geçmeyeceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, duygularının ön plana çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüp uçtuğunu gördüyseniz:

  • Eşyalarınız hasar görebilir ya da ev aletleriniz bozulabilir.

Kahve falında ölüp uçtuğunu görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün uçtuğunu görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçan şemsiye görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında uçan kağıt görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında uçan ateş görmek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında uçan timsah görmek işlerin günden güne açılacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine yorulur.

Kahve falında yılan uçtuğunu görmek yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balıkların uçtuğunu görmek sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top