Kahve falında yanına oturmak

Kahve falında yanına oturmak istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine delalet eder.

Kahve falında yanına oturmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, hemen harakete geçmenizi gerektiren bazı şeyler olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle yan yana oturmak garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, anne ve baba duası alınacağına delalet eder.

Kahve falında birinin yanına oturmak mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle yan yana oturmak makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanla yan yana oturmak atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkek yan yana oturmak işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine yorulur.

Kahve falında ölünün yanına oturmak tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle yan yana oturmak düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yan yana oturmak ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top