Kahve falında ölünün dişlerini görmek

Kahve falında ölünün dişlerini görmek hiç istemediği işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, uzun sohbetler edeceğine, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün dişlerini gördüyseniz:

  • Belli bir konuya yaklaşımınız çevrenizdeki kişilerden kabul görmeyebilir.

Kahve falında ölüden diş almak başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün dişlerini beyaz görmek çok sayıda borca gireceğine, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün dişlerini görmek sıkıntılarını atlatacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün ağzında diş görmek çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında ölü insanın dişlerini görmek belki de hayatının aşkını bulacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü dişsiz görmek dayanışmanın ve düzenin artacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüde diş görmek tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında dişleri yutmak ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, işlerinin tutacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top