Kahve falında ölüde diş görmek

Kahve falında ölüde diş görmek ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüde diş gördüyseniz:

  • Bazı gerçeklerden sakınmanızın karşı tepkileri sizi zorlayabilir.

Kahve falında ölüden diş almak dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, kazancının helal para olacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü dişsiz görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, yurtdışına gidileceğine alamet eder.

Kahve falında ölü insanın dişlerini görmek zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, itibarını geri kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün dişlerini görmek kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün ağzında diş görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün dişlerini beyaz görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ölüde diş görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında bebeğinin diş çıkmasını görmek hayata karşı cesaretini kıracağına, başarının garantileneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top