Kahve falında ölünün dilini görmek

Kahve falında ölünün dilini görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına, eline geçen malları tutamayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün dilini gördüyseniz:

  • Maddi konularda aktif olmalısınız.

Kahve falında ölünün dilini görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına yorulur.

Kahve falında ölü dili görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dili yara görmek umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına inanılır.

Kahve falında köpek dili görmek verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına işaret eder.

Kahve falında mavi dil görmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına işarettir.

Kahve falında kopmuş dil görmek çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine işaret eder.

Kahve falında yabancı dil konuşanı görmek rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yabancı dil konuştuğunu görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top