Kahve falında dili yara görmek

Kahve falında dili yara görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, işlerin hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dili yara gördüyseniz:

  • Kendinizi eleştiriyorsunuz, hatalarınızın nelerden kaynaklandığını anlamaya çalışıyorsunuz.

Kahve falında dilinin yara olduğunu görmek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına inanılır.

Kahve falında dili yara görmek çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, güzel davetler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dil yarası görmek ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında dilinin şiştiğini görmek yaptığı hataları düzelteceğine, aile hayatında sevinileceğine işarettir.

Kahve falında dilini arı sokmak haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında atın dilini görmek iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dana dili görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında kaynana dili görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top