Kahve falında ölüden yatak almak

Kahve falında ölüden yatak almak büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, huzursuz olacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, adının her yerde geçeceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, faturalarını ödeyemez olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden yatak almak gördüyseniz:

  • Yardım amaçlı sosyal aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında ölüyü yatakta görmek söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birini yatakta görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, kötüyse düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyle yatakta yatmak vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, geçimin kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü yatağı görmek çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında ölüyle aynı yatakta yatmak üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye yatak yapmak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü biriyle aynı yatakta yatmak hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün yatağına yatmak keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top