Kahve falında ölüde para almak

Kahve falında ölüde para almak borçlarının kapanacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüde para almak gördüyseniz:

  • Kendinize dönük olacaksınız.

Kahve falında ölü birinden para almak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün para istemek güzel bir hayatı olacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine delalet eder.

Kahve falında ölülerden para almak maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü bir kimseden para almak sorunların yeni sorunlar doğuracağına, kişinin daha çok kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birinden bozuk para almak edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün elinden para almak yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden para aldığını görmek ele geçen fırsatların hayır getireceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine tabir olunur.

Kahve falında bir ölüden para almak sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top