Kahve falında bir ölüden para almak

Kahve falında bir ölüden para almak kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, kusursuz bir yaşama kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bir ölüden para almak gördüyseniz:

  • Dikkat çekmek istediğiniz konularda istediğiniz katılımı sağlamakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında ölüden para alıp vermek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına yorulur.

Kahve falında ölüye kağıt para vermek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden para istemek mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine işarettir.

Kahve falında ölüden para çalmak sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine delalet eder.

Kahve falında ölüden kağıt para almak ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında ölünün para vermesi görmek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye para vermek büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye bozuk para vermek yeni bir araba satın alınacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top