Kahve falında ölülerden para almak

Kahve falında ölülerden para almak gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında ölülerden para almak gördüyseniz:

  • Biraz sakarlaşmanız olasıdır.

Kahve falında ölüden para aldığını görmek sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye para verdiğini görmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, zor zamanlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün elinde para görmek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına inanılır.

Kahve falında ölü para almak huzur içinde yaşayacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine işarettir.

Kahve falında ölüye bozuk para vermek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında ölü anneden para almak kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü insana para vermek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, canın derdine düşeceğine yorulur.

Kahve falında ölünün cebinden para almak bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top