Kahve falında ölü biriyle konuşmak

Kahve falında ölü biriyle konuşmak hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, bahtının güzelleşeceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Yaşanan bir dolu aksilik, iletişime veya elektroniğe bağlı problemler veya unutkanlıklar geride kalıyor.

Kahve falında ölü biriyle konuşmak sorunların üstesinden geleceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta ölüyle konuşmak üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında mezardaki ölüyle konuşmak etrafındaki insanlara yardım edeceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında telefonda ölüyle konuşmak eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birisiyle telefonda konuşmak sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir ölüyle konuşmak kendi ekmek teknesine sahip olacağına, dini inançların güçleneceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü bir kadınla konuşmak deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü insan konuşmak mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top