Kahve falında bir ölüyle konuşmak

Kahve falında bir ölüyle konuşmak sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına yorulur.

Kahve falında bir ölüyle konuşmak gördüyseniz:

  • Ticaret, alım satım, reklam, bilişim, pazarlama konularında görüşmeler artabilir.

Kahve falında mezarlıkta ölülerle konuşmak hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefonda ölüyle konuşmak borçluysa borcunu ödeyeceğine, onlara değer vereceğine inanılır.

Kahve falında ölü birisiyle telefonda konuşmak kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün arkasından konuşmak hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ölü kadınla konuşmak mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ölü biriyle telefonda konuşmak çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü olan biriyle konuşmak dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü bi insanla konuşmak umutlarının söneceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top