Kahve falında ölü adam görmek

Kahve falında ölü adam görmek rahata kavuşmaya, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü adam gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin işleriniz, gidişiniz veya ilişkileriniz üzerine yorumları olabilir, değecekse karşılık vermelisiniz.

Kahve falında ölü yaşlı adam görmek bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü adam taşımak hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bir anda atılıma geçeceğine inanılır.

Kahve falında ölü adamla evlenmek huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölü adam yıkamak aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında ölü adamla konuşmak yeni işlere ve projelere gireceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında ölü adama para vermek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına delalettir.

Kahve falında ölü adam görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü adama sarılmak gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top