Kahve falında ölü adama para vermek

Kahve falında ölü adama para vermek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, ufkunun açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü adama para vermek gördüyseniz:

  • Sağlığınız iyi, son derece düzenlisiniz.

Kahve falında ölü adama para vermek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı adamdan para almak işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında bir adamdan para almak yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir adama para vermek uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı bir adama para vermek işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı adama para vermek aile içinde husumet gelişeceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü adam yıkamak değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü bir adam görmek yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top