Kahve falında oğluna sarıldığını görmek

Kahve falında oğluna sarıldığını görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, cesaret gerektiren işlere gireceğine, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, zararların telafi edileceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oğluna sarıldığını gördüyseniz:

  • Fikir farklılıkları kaçınılmaz olabilir.

Kahve falında oğluna sarıldığını görmek okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında oğluna sarılmak sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında oğluna sarılıp öpmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında amca oğluna sarılmak yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, büyük borçlar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş oğluna sarılmak parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sabri sarı oğlunu görmek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğluna sarılıp ağlamak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, iyi geçiminin biteceğine delalet eder.

Kahve falında oğluyla zina yapmak elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top