Kahve falında ölmüş insanla konuşmak

Kahve falında ölmüş insanla konuşmak sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, önemli kararlar alınacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş insanla konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdikleri sözleri tutamayacağına dair şüphelere sahip olabilirsiniz.

Kahve falında ölü insanlarla konuşmak uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına alamet eder.

Kahve falında ölen insanla konuşmak büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş insanla telefonda konuşmak seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş insanla konuşmak tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanla telefonda konuşmak yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine yorulur.

Kahve falında aşık olduğun insanla konuşmak eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu insanla konuşmak kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bi insanla konuşmak böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top