Kahve falında ölen insanla konuşmak

Kahve falında ölen insanla konuşmak kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen insanla konuşmak gördüyseniz:

  • Yeni şeylerden mesela yeni ilişkiler, tanışmalar, işler ya da alış veriş gibi şeylerden uzak durmalısınız.

Kahve falında ölmüş bir insanla konuşmak büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği insanla konuşmak yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir insanla telefonda konuşmak zahmete düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine delalet eder.

Kahve falında yabancı insanla konuşmak parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş insanla telefonda konuşmak dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına işaret eder.

Kahve falında insanlarla konuşmak sürekli yerinde sayacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın insanlarla konuşmak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen bir insanla konuşmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top