Kahve falında ölmüş babayı sağlıklı görmek

Kahve falında ölmüş babayı sağlıklı görmek kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, büyük emekler vereceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı sağlıklı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olsa da, bununla bağlantılı konularda borca girmek durumunda değilsiniz.

Kahve falında ölmüş babayı sağlıklı görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta olan birini sağlıklı görmek büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında sağlıklı bir insanı hasta görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında sağlık müdürünü görmek elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sağlık raporu görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine delalettir.

Kahve falında sağlıkçı görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında sağlık ocağına gitmek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sağlıksız bebek görmek mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top