Kahve falında hasta olan birini sağlıklı görmek

Kahve falında hasta olan birini sağlıklı görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta olan birini sağlıklı gördüyseniz:

  • Tutarsız tavırları olan bir kişiye nasıl davranacağınızı bulmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında hasta insanı sağlıklı görmek anne babanın birbirine düşeceğine, yollarının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta olan kişiyi sağlıklı görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta olan birini sağlıklı görmek her geçen gün başarılarının artacağına, kimseyle konuşmayacağına inanılır.

Kahve falında sağlıklı bir insanı hasta görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına yorulur.

Kahve falında sağlıklı insanı hasta görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, sevgi göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hastayı sağlıklı görmek hak ve din yolunu bırakacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı sağlıklı görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında sağlık bakanı görmek kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top