Kahve falında ateş tutmak

Kahve falında ateş tutmak alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, kararlar alacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ateş tutmak gördüyseniz:

  • İmajınıza zarar verebilecek her konuyu sonuna kadar incelemelisiniz.

Kahve falında elinde ateş tutmak hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ateş tutmak sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kor ateş tutmak hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ateşi tutmak huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ateş bakmak onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında ateş üstünden atlamak çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında ateş közü görmek üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine işarettir.

Kahve falında harlı ateş görmek zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top