Kahve falında ateş bakmak

Kahve falında ateş bakmak herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına tabir olunur.

Kahve falında ateş bakmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmekten çekinmeyin, sorularınız varsa sonra dile getirirsiniz.

Kahve falında ateş bakmak şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında ateşe bakmak daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin yüzüne bakmak dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik modellerine bakmak kazancın artmasına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekten yere bakmak zamandan da kar edeceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pencereden dışarı bakmak hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi sütünün tadına bakmak bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin gözlerinin içine bakmak evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top