Kahve falında ateş içinde bebek görmek

Kahve falında ateş içinde bebek görmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, şansın döneceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına yorulur.

Kahve falında ateş içinde bebek gördüyseniz:

  • Belli anlaşma, düzenleme, iş ya da iş birliklerinin daha verimli ya da hızlı ilerleyebilmesi için yapılması gerekenlere dair akılcı fikirleriniz olabilir.

Kahve falında ateş içinde bebek görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine inanılır.

Kahve falında evin içinde ateş görmek galibiyetlerinin de çoğalacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın içinde ateş görmek zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, bazı radikal kararlar alınacağına inanılır.

Kahve falında ateş içinde görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına delalettir.

Kahve falında ateş içinde kaldığını görmek kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında birini ateşler içinde görmek başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında karın içinde ateş görmek o işten ekmek yiyeceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizin içinde ateş görmek esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top