Kahve falında birini ateşler içinde görmek

Kahve falında birini ateşler içinde görmek sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, aile hayatının hayır getireceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, onları okula göndereceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini ateşler içinde gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin öneri veya tavsiyelerini görmezden gelmeniz uzun vadeli düşmanlar edinmeniz anlamına gelebilir.

Kahve falında ateşler içinde yandığını görmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine delalettir.

Kahve falında kendini ateş içinde görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında suyun içinde ateş yakmak sıkıntıdan kurtulacağına, daha temkinli ve garantici olacağına işaret eder.

Kahve falında mezar içinde ateş görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avuç içinde ateş görmek bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyunun içinde ateş görmek sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, makam sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateşler içinde yanmak kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, bir organizasyona katılacağına delalettir.

Kahve falında deniz içinde ateş görmek sorunlarının da çözüleceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top