Kahve falında ölen birini kilolu görmek

Kahve falında ölen birini kilolu görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, çok kötü günler geçireceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, günden güne sorunlarının artacağına delalettir.

Kahve falında ölen birini kilolu gördüyseniz:

  • En azından flört seviyesinde bir yasak ilişkiniz olabilir.

Kahve falında birini olduğundan kilolu görmek çok hayırlı işlere imza atacağına, zor günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında kilosunu görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine delalettir.

Kahve falında başkasının kilo verdiğini görmek insanları sakinleştireceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir başkasının kilo aldığını görmek üzüleceğine ve ağlayacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında kilolu erkek görmek bir takım sorunlar çıkacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında zayıf birinin kilo aldığını görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün kilo aldığını görmek bir süre bu durumun devam edeceğine, yetki sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında aşırı kilo aldığını görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top