Kahve falında birini olduğundan kilolu görmek

Kahve falında birini olduğundan kilolu görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında birini olduğundan kilolu gördüyseniz:

  • Tek başınıza uğraş vermek zorunda kalacağınız bir şeyle uğraşabilirsiniz.

Kahve falında eşinin kilo aldığını görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini kilolu görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine inanılır.

Kahve falında erkek kilodu giymek aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin kilo aldığını görmek itibarını zedeleyeceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aşırı kilo almak övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına alamet eder.

Kahve falında kilo aldığını görmek atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi kilolu görmek rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaç kilo olduğunu görmek yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top