Kahve falında kilosunu görmek

Kahve falında kilosunu görmek çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, onlar için çabalayacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kilosunu gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde gergin ortamlar olusabilir.

Kahve falında zayıf birinin kilo aldığını görmek çoluk çocuğa karışacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına alamet eder.

Kahve falında kilo ölçmek kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına rivayet eder.

Kahve falında başkasını kilolu görmek kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına işarettir.

Kahve falında kiloduna çiş yapmak bol muhabbette kalacağına, duygularını açığa vuracağına işarettir.

Kahve falında kilolu bayan görmek köşeye sıkıştıracağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin kilo aldığını görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin kilo aldığını görmek anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kilosunu ölçmek yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top