Kahve falında ölen bir kişiyi öldüğünü görmek

Kahve falında ölen bir kişiyi öldüğünü görmek büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölen bir kişiyi öldüğünü gördüyseniz:

  • Planlardaki bir değişiklik kaçırmak istemeyeceğiniz bir maceranın önünü açabilir.

Kahve falında öldürülen kişi görmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü kişinin öldüğünü görmek mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına işaret eder.

Kahve falında ölen bir kişiyi öldüğünü görmek ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş bir kişinin tekrar öldügünü görmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kişiyi silahla öldürmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyi tekrar öldüğünü görmek makam sahibi olacağına, Allah’a dua edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yaşayan kişinin öldüğünü duymak neşesini kaybedeceğine, yetki ve söz sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin öldüğünü görmek mevki makam sahibi olunacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top