Kahve falında ölü kişinin öldüğünü görmek

Kahve falında ölü kişinin öldüğünü görmek para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, rahat bir hayata sahip olacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine işarettir.

Kahve falında ölü kişinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanarak çalışmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında ölü kişinin tekrar öldüğünü görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü bir kişiyi tekrar öldüğünü görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü kişinin öldüğünü görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üç kişinin öldüğünü görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, önemli kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyi tekrar öldü görmek kesesinin her daim dolu kalacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir kişinin öldüğünü görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine alamet eder.

Kahve falında bir kişinin yanarak öldüğünü görmek çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına işaret eder.

Kahve falında kişinin babasının öldüğünü görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top