Kahve falında olduğundan kilolu olmak

Kahve falında olduğundan kilolu olmak destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine alamet eder.

Kahve falında olduğundan kilolu olmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler isteklerinizi yerine getirmek için sabırsızlanıyor.

Kahve falında kilo görmek sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, hayırlı günlerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında bir başkasının kilo aldığını görmek fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliyi kilo almış görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına delalettir.

Kahve falında kilosunu görmek gelirinin garanti olacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına delalettir.

Kahve falında kilolarca altın görmek her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birinin kilo aldığını görmek fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kilo alan birini görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kilolu bayan görmek aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top