Kahve falında okunmuş şeker görmek

Kahve falında okunmuş şeker görmek işlerin çığırından çıkacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, bazen fakirlik görüleceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, yanlış işlere girileceğine, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında okunmuş şeker gördüyseniz:

  • Sizi farklı kültürler, olaylar veya inanç sistemleriyle tanıştıracak aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında okunmuş şeker görmek evleneceğinize, işinin ehli durumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğine şeker vermek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toz şeker tartmak fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında yeşil şeker yemek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında şeker yemek görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında başkasından şeker almak konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, fal sahibinin içine kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında kağıtlı şeker görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında şekerli çay görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top