Kahve falında oğlunu mezarlıkta görmek

Kahve falında oğlunu mezarlıkta görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, bolluk ve bereket göreceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına işarettir.

Kahve falında oğlunu mezarlıkta gördüyseniz:

  • Başarmak için öncelikle başlamak veya işin içinde yer almak gerekiyor.

Kahve falında oğlunu mezarlıkta görmek çok büyük çaba sarf edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunu mezarda görmek kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine delalet eder.

Kahve falında oğlunun mezarını görmek yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, helal rızka sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ezan okunurken ağlamak çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında hocaya okutmak eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun uçtuğunu görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında okuyamadığını görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunu koşarken görmek bereketinin artacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top