Kahve falında oğlunu yaşlanmış görmek

Kahve falında oğlunu yaşlanmış görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, kısmetlerin azalacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında oğlunu yaşlanmış gördüyseniz:

  • Soru sormaktan çekinmeyin.

Kahve falında oğlunu yaşlanmış görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına işarettir.

Kahve falında yaş çay toplamak sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil yaş pasta görmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş annemi yaşıyor görmek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına delalettir.

Kahve falında birini yaşlanmış görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında beyaz saçlı yaşlı kadın görmek istediği noktalara geleceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında genç bir insanın yaşlandığını görmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında yaş pasta görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top