Kahve falında oğlunun traş olduğunu görmek

Kahve falında oğlunun traş olduğunu görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, imkânlarını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunun traş olduğunu gördüyseniz:

  • Her şeye rağmen mutlu olacaksınız, sevgi sizi ayakta tutuyor.

Kahve falında oğlunu kesmek dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuran okuyan adam görmek sağlığın bozulacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında amcanın oğluyla evlenmek bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun uçak sürdüğünü görmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuran okutulduğunu görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında adnan oktaruı görmek sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına işarettir.

Kahve falında oğlunun çiş yaptığını görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına yorulur.

Kahve falında oğlunu sarhoş görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top