Kahve falında oğlunu kesmek

Kahve falında oğlunu kesmek yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında oğlunu kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler isteklerinizi yerine getirme veya bazı konularda size bilgi verme bakımından isteksiz olabilirler.

Kahve falında oğlunu kesmek sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya işaret eder.

Kahve falında oğlunun kafasını kesmek önünü göremez olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine işarettir.

Kahve falında oğlunun saçını kesmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunun boğazını kesmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine rivayet eder.

Kahve falında oğlunun kolunu kesmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, maddi açıdan ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunun tırnağını kesmek sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına işarettir.

Kahve falında bir başkasının oğlu olduğunu görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunu kör görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top