Kahve falında bir başkasının oğlu olduğunu görmek

Kahve falında bir başkasının oğlu olduğunu görmek kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir başkasının oğlu olduğunu gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gerçeklerin üzerinden geçmeniz veya izini göstermeye başlayan işaretleri dikkatle takip etmelisiniz.

Kahve falında kirpinin ok attığını görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ölen oğlunu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun asker olduğunu görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine inanılır.

Kahve falında baba ve oğlu görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında oğlunu askere giderken görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kuran okuyan kadın sesi duymak yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına delalet eder.

Kahve falında halasının oğluyla evlenmek hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun nişanlandığını görmek alışveriş yapacağına, önemli yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top