Kahve falında oğlunu bir kızla görmek

Kahve falında oğlunu bir kızla görmek bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, dinamik olacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunu bir kızla gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermenizi veya belli konularda atılım yapmanızı sağlayacak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kızını ve oğlunu görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunu bir kızla görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında kızının oğlu olduğunu görmek bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında oğlunu ve kızını görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kızı ve oğlu olduğunu görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, isminden sıkça söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında oğlunun öleceğini görmek hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, prestij kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yasin suresini okumaya çalışmak iş konusunda kısmetin açılacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına yorulur.

Kahve falında başı okşanmak iş için gurbete gidileceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top