Kahve falında oğlunun öleceğini görmek

Kahve falında oğlunun öleceğini görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, hayatının başarılarla dolacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında oğlunun öleceğini gördüyseniz:

  • Yüklü miktarda bir paraya kavuşabilir ya da paraya bağlı önemli bir işinizi halledebilirsiniz.

Kahve falında yazı okuyamamak kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, işlerinin daha da iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile birinin oğlu olduğunu görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında amcanın oğlunu görmek yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında evinde mevlit okutmak alım gücünün artmasına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doğmamış oğlunu görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğluna sünnet düğünü yapmak her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ok atan birini görmek yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, isabetli adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında oğlundan ayrıldığını görmek borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top