Kahve falında oğlunu ata binerken görmek

Kahve falında oğlunu ata binerken görmek çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında oğlunu ata binerken gördüyseniz:

  • Duygularınızı saklamakta zorlanmanız otorite konumundaki kişilerle veya bir arkadaşınızla tartışmalara neden olabilir.

Kahve falında oğlunun ata bindiğini görmek deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunu ata bindirmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunu ata binerken görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, yaşanan yokluğun biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ok atan birini görmek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil ata binmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde ata binmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında atatürk olmak emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına işaret eder.

Kahve falında bir kızla ata binmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top