Kahve falında atatürk olmak

Kahve falında atatürk olmak sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, hastalıkların şifa bulacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine işarettir.

Kahve falında atatürk olmak gördüyseniz:

  • Belli kişiler aniden sizi nasıl memnun edecekleri üzerine daha fazla düşünmeye başlayabilirler.

Kahve falında tek boynuzlu ata binmek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, unvan sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında babasının ata bindiğini görmek huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, sağlığının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yumruk atamamak bolluk ve bereket elde edeceğine, gönül yaralarının iyileşeceği alamet eder.

Kahve falında kızıl ata binmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında dişi ata binmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında bir üst göreve atanmak işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz ata binen birini görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, yanlışlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ata binen kişi görmek takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top