Kahve falında notlarını görmek

Kahve falında notlarını görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında notlarını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, aileniz veya çevrenizdeki bazı kişiler kasıtlı olarak moralinizi bozabilir.

Kahve falında not görmek rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına rivayet eder.

Kahve falında not okumak çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sınavdan yüksek not aldığını görmek büyüleyeceğine, zengin için yoksulluğa inanılır.

Kahve falında zayıf not almak elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine delalet eder.

Kahve falında not defteri görmek küslerin ve dargınların barışacağına, yeni mallara kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında not yazmak deniz aşırı işler yapılacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına rivayet eder.

Kahve falında yazılı notu görmek ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iyi bir not almak istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top