Kahve falında not yazmak

Kahve falında not yazmak yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında not yazmak gördüyseniz:

  • İlk bakışta fark etmeseniz de, belli bir amacı gerçekleştirebilmek için en iyi pozisyonu aldığınızın veya aldırıldığınızın farkına varabilirsiniz.

Kahve falında not yazmak evlat sahibi olacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine not yazmak edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden not almak rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında dersten yüksek not almak statü atlayacağına, verilen emeğin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında sınavda iyi not aldığını görmek maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına alamet eder.

Kahve falında yazılıdan yüksek not almak işlerdeki verimin artacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında sınavdan yüksek not aldığını görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, başa iş açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zayıf not görmek bazı engellerle karşılaşacağına, kazancın günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top