Kahve falında not görmek

Kahve falında not görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, borçlarının hafifleyeceğine, ondan faydalanacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına tabir olunur.

Kahve falında not gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz güçleniyor.

Kahve falında not görmek huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına delalettir.

Kahve falında yüksek not almak hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sınavda yüksek not aldığını görmek yeni bir ortama gireceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden not almak hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yazılı notunu görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına tabir olunur.

Kahve falında not yazmak çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında sınavdan yüksek not almak falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yazılmış not görmek çok mutlu ve huzurlu olacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top