Kahve falında not tutmak

Kahve falında not tutmak lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, yanlış yatırımlar yapacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında not tutmak gördüyseniz:

  • Sıkıntılar beklenmedik anlarda çıkarlar.

Kahve falında not tutmak bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sınav notları görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına delalettir.

Kahve falında yazılmış not görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında not okumak aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sınavdan zayıf not almak bedeninin şifa bulacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında not yazmak kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinden not almak daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karnede zayıf not görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top