Kahve falında nişanlısıyla kavga etmek

Kahve falında nişanlısıyla kavga etmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nişanlısıyla kavga etmek gördüyseniz:

  • Karşılıklı adil alışverişi ön plana almanız gerekiyor.

Kahve falında nişanlıyla kavga etmek ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nişanlısıyla kavga ettiğini görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nişanda kavga etmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine alamet eder.

Kahve falında nişanlısıyla kavga etmek işlerine bereket geleceğine, ev taşımaya alamet eder.

Kahve falında bir arkadaşını nişanlanırken görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına tabir olunur.

Kahve falında nişanlının aldatıldığını görmek bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını nişanlanırken görmek kötü düşmana, her konuda şansın yaver gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nişanlanmak altın yüzük takmak mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top