Kahve falında başkasını nişanlanırken görmek

Kahve falında başkasını nişanlanırken görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına delalettir.

Kahve falında başkasını nişanlanırken gördüyseniz:

  • O nedenle sevdiğiniz kişileri aramanızda fayda var.

Kahve falında bir akrabasının nişanlandığını görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında nişanlı birini öpmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında nişanlı bir erkek görmek hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli olduğu halde nişanlanmak sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi nişanlanırken görmek maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında nişandan döndüğünü görmek sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle nişanlandığını görmek umutsuzluk yaşanacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nişan yüzüğünü kaybetmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, yaşamına bakacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top