Kahve falında nişanlık seçmek

Kahve falında nişanlık seçmek mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nişanlık seçmek gördüyseniz:

  • Başkalarına ait konularda tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında nişan yüzüğü seçmek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, ileri gideceğine yorulur.

Kahve falında nişan elbisesi seçmek karşılığını bulacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında nişanlık seçmek daha çok kazanç elde edeceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında mercimek seçmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fındık seçmek kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında eşarp seçmek maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında kılıç seçmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına işaret eder.

Kahve falında biber seçmek bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top