Kahve falında fındık seçmek

Kahve falında fındık seçmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, kirli işlere bulaşacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, sağlığın bozulacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fındık seçmek gördüyseniz:

  • Ardından, duruma göre plan yaparsınız.

Kahve falında fındık seçmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında domates seçmek beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında pantolon seçmek işinde bol kazanç elde edeceğine, fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında karpuz seçmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, az çalışarak çok gezeceğine alamet eder.

Kahve falında altın seçmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elma seçmek eğitim hayatında başarıların artacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine işaret eder.

Kahve falında saat seçmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine inanılır.

Kahve falında halı seçmek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top