Kahve falında nişanında oynamak

Kahve falında nişanında oynamak yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında nişanında oynamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler kendi havasında olabilirler.

Kahve falında nişanında oynamak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi nişanında oynamak mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında nişanda oynamak bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında amla oynamak uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz köpek oynamak çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yeni bir hayata başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında köçek oynamak evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, çok zor durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şemmame oynamak çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle oynamak iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top