Kahve falında sevdiğinle oynamak

Kahve falında sevdiğinle oynamak bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, ters giden işlerin de düzeleceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, yüksek makamlara geleceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle oynamak gördüyseniz:

  • Olaylara tarafsız olarak yaklaşmanız ise kazanç getirmeyecek.

Kahve falında sevdiğinle top oynamak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle voleybol oynamak büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle top oynamak geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle oyun oynamak işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinle oyun oynamak eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, özgüveninin artacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinle kar oynamak üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinle kartopu oynamak yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinle karşılıklı oynamak uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top